فروشگاه تخصصی دانشجویی خاص

فروشگاه جامع تحقیقات و مقالات دانشجویی

اطلاعیه فروشگاه

توجه دانشجویان ودانش اموزان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس sellfile221@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید

پاورپوینت درباره دستور تهیه کنسرو هلو

پاورپوینت درباره دستور تهیه کنسرو هلو

فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:10  اسلاید

 

 

 

 

دستور تهیه تیکو

کنسروهلو
هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند.  هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید.  مایع شربت و نگه داشتن آن در حمام آب گرم است.

 

پوست هلورا با یک چاقوی کوچک بریده  و یا اگر ترجیح می دهید  ، میوه  را در آب جوش برای مدت 30 تا 60 ثانیه تا نرم شده.

میوه وپوست کندن سریع آن بجوشانید. سپس بگذارید تا هلو سرد شود و پوست آن را بگیرید. بعد از آنکه پوست  هلو را گرفتید  آن را به قطعات مساوی برش بزنید . وقتی هلو را برش می زنیم به خاطر ان هسته ای که دروسط هلو قرار دارد در وسط هلو های برش خورده یک فرورفتگی مثل گودال می بینیم آن را با استفاده ازچاقو از بین می بریم این کار به خاطر این است که در دورهسته یک سری حالت پرزقرار دارد که به رنگ قرمز است این رنگ قرمزباعث می شود کنسرو ما رنگ بگیرد ما آن را حذف می کنیم.



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file10_1956128_4585.zip74.3k