فروشگاه جامع تحقیقات و مقالات دانشجویی

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه دانشجویان ودانش اموزان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس sellfile221@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید

تحقیق درباره حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت 21 ص

تحقیق درباره حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت 21 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

 

فرمت فایل: WORD

 

نوع فایل : doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

 

 

تعداد صفحات : 21 صفحه

 

 قسمتی از متن  doc :

 

 

 حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

خلاصه : فشار رطوبت بر محصول و كيفيت كاربر نهايي گندم atricum aestivum L تاثير ميگذارد.مطالعات قبلي ثبات محصول و اركيبات محصول را در فشار رطوبت ارزيابي كردند. اين بررسي ثبات پارامترهاي با كيفيت گندم بهاري را نسبت به ثبات محصول و تركيباتش تحت فشار رطوبت ارزيابي كرد. در سال 1995 و 1996 جهت تعيين كردن اثرات شدت كاهش رطوبت در مورد محصول دانه و تركيبات آن، وزن آزمايشي ،پروتئين آرد ، عصاره آرد و ويژگيهاي مخلوط خمير و رنگ رشته فرنگي قليايي16 موجود پرورشي گندم بهاري تحت رژيمهاي كاهش رطوبت توليد شدند. كاهش رطوبت به طور متفاوت و مهمي بر وزن آزمايشي موجود پرورشي و محصول تاثير ميگذارد. كاهش كلي رطوبت در محصول به طور ابتدايي به علت كاهش در وزن هسته بود. و اثرات كاهش رطوبت در محصول موجود هاي پرورشي خاص به طور گسترده اي به علت اثرات در هسته هاي جوانه بوده است. شاخص هاي حساسيت به خشكي براي محصول با نيروي بالقوه محصول موجود پرورشي ارتباط دارد . كمبود محصول با كاهش ميانه رطوبت پيش بيني كننده كمبود محصول باكاهش شديد رطوبت نيست. اثرات شدت كاهش رطوبت در عصاره آرد زمان اوج ميكسوگراف با موجود پرورشي تغيير ميكند. كاهش رطوبت درخشندگي اوليه رشته فرنگي را كاهش مي دهد و زردي رشته فرنگي را افزايش مي دهد. هرچند رنگ رشته فرنگيهاي توليد شده با موجودات پرورشي گنجانده شده در اين بررسي به طور مشابهي به كاهش رطوبت عكس العمل نشان ميدهد. و حاكي ازاين مطلب است كه ارزيابي رنگ رشته فرنگي ممكن نيست در سرتاسر محيط هاي كاهش دهنده رطوبت  به ازمايش نياز داشته باشد . وزن آزمايشي و عصاره آرد جهت محصول دانه با DSIs ارتباط دارند. ازاينرو شناسايي كردن ژنوتيپ هاي تحمل كننده خشكي بر اساس ثبات محصول تحت فشار رطوبت نيز با داشتن وزن آزمايشي و عصاره آرد ژنوتيپ ها را تعيين ميكند.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file21_1860475_7349.zip18.5k





نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست